Uitvaartvereniging Barbara

Nieuws

Een huiskamer in het uitvaartcentrum Barbara-Uitgeest

Wie in het volle leven staat, voelt doorgaans niet veel behoefte om stil te staan bij de dood. Dat is begrijpelijk. Het gezegde “als de dood zijn” is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Maar vroeg of laat wordt iedereen in zijn of haar omgeving een keer geconfronteerd met een overlijden. En dan is het toch een fijne gedachte als het afscheid van uw naaste goed verzorgd is. Iedere uitvaart is bij Barbara In goede handen. Dit is een zorg minder voor nu en later.

Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime aula waar u afscheid kunt nemen en condoleances kan houden. Daarnaast is tegenwoordig behoefte aan een meer persoonlijke invulling. Deze vertaalt in speciale wensen van de mensen. Thuis opbaring is niet altijd mogelijk.

Op de open dag kunnen alle belangstellenden (leden en niet-leden) de 24-uurskamer van het uitvaartcentrum Barbara komen bezichtigen. In deze ruimte is de huiselijke sfeer bepalend. De nabestaanden krijgen de sleutel en kunnen zo dag en nacht bij hun dierbare zijn.

Eeuweling Barbara mee met tijd

De vereniging Barbara in Uitgeest is een bijzondere. Niet de plaatselijke turners of de voetbalclub valt die eer ten deel, maar uitvaartvereniging Barbara. Die viert op zaterdag 7 november 2010 het 100-jarig bestaan en wil daar uitgebreid bij stilstaan.

Zoals gezegd, die begrafenis- en crematievereniging Barbara is een bijzondere vereniging. Waar vrijwel alle clubs gedijen bij het leven. Is het juist de dood die in het geval centraal staat. De dood hoort net zo bij het leven als allerlei andere zaken. Iedereen krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. Bij Barbara zijn inmiddels 2.800 mensen aangesloten. Heel veel Uitgeesters zijn lid van Barbara en dan zeker de wat oudere. Eigenlijk geldt het voor de geborenen en getogen Uitgeesters dat die bijna automatisch lid worden van Barbara.

Altijd bereikbaar!

Raadpleegt u onze website in verband met een overlijden?

Bel: 06 53 563 780

Contactgegevens

Uitvaartvereniging
Barbara
Niesvenstraat 12
1911 VA  Uitgeest


info@barbara-uitgeest.nl